20. March 2017

Om våre lokaler

Storsalen

Storsalen er det største lokalet vårt og rommer opp til 600 personer fordelt på hovedplan og galleri. Både sal og scene kan rigges til for å tilpasses et ulikt antall personer og ulike behov. Lokalet brukes ukentlig til konferanser, eksamen og konserter. Rommet er utstyrt med lydanlegg, lysrigg og til sammen tre projektorer. I tillegg er flygel og andre instrument tilgjengelig om det er ønskelig.

Storsalen har et stort inngangsparti. Dette fungerer godt som et naturlig samlingspunkt både før og etter arrangementet.
Inngangspartiet egner seg også bra som standområde.

Les mer om teknisk info.

Ta kontakt om du er interessert i å leie Storsalen.

Lille Camino

Lille Camino er et lokale som egner seg for små grupper fra 10 til 70 personer.

Det er innredet som et kafé- og konsertlokale, og har i mange år vært benyttet til både konserter, talkshow, seminarer og kurs. Ypperlig for mindre selskaper, temakvelder eller liknende.

Les mer om teknisk info.

Ta kontakt om du er interessert i å leie Lille Camino.

 

Historie

Storsalen er en prisbelønnet funkisperle, bygget i 1935 av Ove Bang. Det var hans gjennombrudd som arkitekt, og markerte starten på funkisperioden i norsk arkitektur. Bygget vant Houens fonds diplom i 1936, og er i dag vernet av riksantikvaren. Det er totalrehabilitert og framstår som et attraktivt leieobjekt for konferanser, kurs og samlinger av ulike størrelser. Rommene er fullt utstyrt med tekniske hjelpemidler.

Kvartalet Storsalen ligger i har en spennende historie. Det har vært brukt både som hotell, menighetslokale og skole. Det er Storsalen menighet som i dag disponerer bygget.