25. November 2020

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor!

Tenker dere å planlegge et arrangement men er usikker på gjennomføring under Covid-19?

Ingen grunn til unødvendig bekymring, vi tar smittevern på alvor, og veileder våre kunder i hvordan gjennomføre arrangementet best og tryggest mulig. Vi er oppdatert på gjeldende forskrifter, og vet hva som fungerer i våre lokaler for å kunne gjennomføre et arrangement under Covid-19.

Så lenge det har vært mulig å samles, har vi blant annet gjennomført gudstjenester i våre lokaler hver søndag, og vi har hatt flere dagskonferanser med maksimalt antall gjester for romstørrelsen og hva som er lov. Det er også blitt gjennomført en stor rettssak hos oss under pandemien.

Vår maksimale sittekapasitet i salen ved et arrangement uten kohorter, altså hvor det skal holdes minimum én meter mellom alle deltakere, er 118 personer. Dette inkluderer bruk av galleriet. Både salen og galleriet har to innganger fra foajé.

Vi har flere bærbare Antibac-stasjoner som kan plasseres ved inngang i foajé og andre gunstige plasser, og eventuell servering av lunsj gjøres med fokus på smittevern, blant annet ved at maten kommer ferdig innpakket porsjonsvis.

Ta kontakt for en befaring og/eller samtale om smittevern.